tiistai 3. joulukuuta 2013

Viimeisiä viedään :)

Pari viikkoa opintoja jäljellä ja sitten päästäänkin nauttimaan joululomasta! Kurssit alkavat olla lopuillaan eikä meillä ole opintoja kuin muutama hassu tunti päivässä. Historian tenttiin pitää vielä jaksaa ahkerasti lueskella, se meillä on ensi viikon tiistaina. Myös ympäristöoppi II -kurssin oppimispäiväkirjaa pitäisi kirjoitella loppuun. Hassua, että olemme tehneet tänä syksynä paljon enemmän tehtäviä ja ryhmätöitä, kun viime vuosi taas tuntui siltä, että yliopistopäivät koostuivat lähinnä liikunnasta, käsitöistä, kuvataiteesta ja musiikista! Mukavaa on toki ollut tänäkin syksynä! 

Keväällä meiltä löytyy lukujärjestyksestä muun muassa viimeinen musiikin kurssi, ilmaisu- ja draamakasvatusta, telinevoimistelua, uintia, luistelua, 6 viikon harjoittelu, matematiikkaa ja äidinkieltä. Mahdollisuuksien mukaan olemme ajatelleet käydä muutamat valinnaiset kurssitkin, mutta siitä sitten lisää keväällä :)

Pienryhmäohjauskin on nyt virallisesti loppunut. Loppupalaveri opintoneuvojien kanssa on ohi, kuten myös mukavat pikkujoulut pienryhmän kanssa. Suosittelemme iloisin mielin pienryhmäojaajaksi rupeamista jokaiselle hommasta kiinnostuneelle henkilölle! Toki järjestelyt ja suunnittelu vie jonkin verran aikaa, mutta ainakin me Lauran kanssa koemme kaiken olleen sen arvoista :)


Loppuun vielä kuvia esi- ja alkuopetuksen harjoituskerroilta! Harjoittelimme erilaisia menetelmiä kuinka opettaa oppilaita lukemaan :)


Jonna

2 kommenttia:

  1. Miten noita kuvissa näkyviä irtolappusia käytetään? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ideana on kirjoittaa oppilaiden kanssa lyhyt ja yksinkertainen tarina jostakin ajankohtaisesta aiheesta. Kun tarina on valmis, otetaan käyttöön irtolaput. Lappuja käytetään niin, että se näytetään oppilaille (esimerkiksi lappu ko) ja oppilaat etsivät vastaavan kirjainyhdistelmän tai vaikka sanan (roskia) tarinasta. Jokaisen löydetyn lapun jälkeen tavu tai sana sanotaan ääneen oppilaiden kanssa ja se kiinnitetään tekstiin siihen kohdalle mihin se kuuluu :)

      Poista