lauantai 3. toukokuuta 2014

Kiitos ja kumarrus!

Vapun vietosta selvitty kunniakkaasti! Keskiviikko käynnistyi aamusaunalla ja auringosta nauttimisella parvekkeella. Pienoisen simaepisodin (lue: koko keittiö lattiasta kattoon simassa) jälkeen oleskelua hyvässä seurassa, musiikin kuuntelua, naposteltavista sekä juomista nauttimista. Kolmen aikaan suuntasimme piknikille Ainolan puistoon muiden opiskelijoiden kanssa. Ilta jatkui Sport-it -baarissa coverbändin soiton tahtiin tanssien ja ystävien seurasta nauttien. Nakkifakiirin kautta kävellen kotiin nukkumaan omaan sänkyyn. Onnistunut vappu siis :)





Lauran tekemät appelsiini-valkosuklaakeksit maistuivat aamulla taivaalliselle!
Ja sitten otsikon viittaamaan asiaan. Olemme päättäneet Lauran kanssa lopettaa blogin päivittämisen. Opiskelu näiden kahden vuoden jälkeen muuttuu hieman erilaisemmaksi, koska kaikki monialaiset opinnot ovat nyt suoritettu. Tutkimuskurssit, kandi ym. tervetuloa! Uskomme, että olemme näiden blogikirjoitusten avulla antaneet teille lukijoille tarvittavaa infoa koulutuksestamme ja opiskelijaelämästä täällä Oulussa.

Haluamme hurjasti kiittää teitä lukijoita, on ollut mahtavaa kuinka innokaasti olette kyselleet ja kommentoineet blogissamme. Toivottavasti blogin sisällöstä on ollut teille apua, samoin kuin vastauksistamme kysymyksiinne. Jätämme blogin kuitenkin tänne internetin ihmeelliseen maailmaan, jotta tulevatkin hakijat, jotka mahdollisesti haluavat tietoa koulutuksesta, voivat käydä lukemassa kirjoittamiamme juttuja.

KIITOS JA KUMARRUS! Suuret tsempit vielä pääsykokeisiin valmistautuville (tämän vuoden ja tulevaisuuden :) ). Usko itseesi ja kurkota kohti unelmiasi!

Jonna ja Laura

1 kommentti:

  1. Kiitos teille molemmille! On ollut aivan mahtava seurata matkaanne luokanopettajiksi. Kaikkea hyvää! :)

    VastaaPoista