maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Reilu viikko sitten keskiviikkona OLOlaiset (eli Oulun Luokanopettajaopiskelijat) juhlistivat ainejärjestönsä 60-vuotista taivalta vallan sivistyneesti vuosijuhlassa. Sivistynyt juhlinta huipentui seuraavana keskiviikkona Synttärisitseillä, joihin totta kai me molemmat osallistuimme. Sitsien teemana oli lastenkutsut&haalarit, johon Jonnan kanssa panostettiin painattamalla paitakaupoille henkkamaukan lastenosastolle.
Olin jäänyt Villelle kaljan velkaa ja koska koolla on väliä, niin... Ja Villehän ei suostunut itse poseeraamaan tuon kanssa, joten täytyy tyytyä Jonnaan.
Tosiaan sitseillähän lauletaan juomalaulujen parhaimmistoa, juodaan, kerrotaan hyviä vitsejä omilla puheenvuoroilla, nostetaan maljaa, syödään kylmettymään ehtinyttä ruokaa ja naukkaillaan. Got that? Ja vessaan ei mennä muulloin kuin tauoilla tai tulee punishmentia. Allekirjoittanut muun muassa ensimmäisillä syksyn sitseillä räppäsi siitä, miksi ihmeessä hilputti vessaan ilman lupaa. Jäi kuulkaa cheekit ja jvg:t toiseksi...

Puheenvuoroja pyydellään meidän sitseillä suhteellisen tiheään ja jälkeenpäinkin on todella mukava kuulla, mitä kaikkea sitä onkaan tullut kerrottua noin viidellekymmenelle sitseilijälle. Jonnan kanssa esimerkiksi kerroimme rakkaustarinan kahden haalareiden taskuun eksyneen rakkausviestivessapaperinpalan innoittamina sekä jouduimme kuuntelemaan pientä naljailua edellisten sitsien tapahtumista.
Kaksi intopiukeaa.

Sitsit jatkuivat jatkoilla Kaarlessa. Ja olihan meillä hauskaa. Sen pituinen se.

-Laura

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivoista kirjoituksista! Eksyin blogiinne sattumalta, kun selasin VAKAVA-kokeeseen liittyviä juttuja. Pääsykokeisiin lukeminen on siis täydessä vauhdissa. Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että onko teidän vuosikurssin ikähaitari millainen; onko suurin osa parikymppisiä vasta lukiosta valmistautuneita vai onko joukossanne esim. 30+ -vuotiaita? Entä minkälainen kesätyötilanne Oulussa alallanne on?

    Aurinkoista kevättä! t. Tellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä vielä intoa ja jaksamista lukemiseen! :) Meillä on ikähaitari hyvinkin laidasta laitaan, esimerkiksi meidän ryhmässä on muutamia suoraan lukiosta tulleita, sitten vuoden/pari välivuotta pitäneitä sekä muutama jo työelämässä olleita. Ikähaitari on siis noin 19-40. Muissa ryhmissä on suurin piirtein sama tilanne!

      Meille luokanopettajaopiskelijoille ei kesäksi oikein oman alan töitä löydy. Eri asia tietenkin on lastentarhaopettajaksi opiskelevat, jotka voivat tehdä kesäisin päiväkodeissa kesätöitä. Mekin olemme molemmat kesän kaupassa töissä :)

      Mahtavaa kevättä sinullekin Tellu!

      Poista