maanantai 22. huhtikuuta 2013

Satunnaista puuhailua!

Alle kuukausi kesäloman alkuun, wuhuu! Kyllä tämä aika vain etenee nopeasti :) Useimmat kurssit alkavat olla loppusuoralla, mutta vielä mukaan mahtuu huomenna alkava ulkopalloilu. Opiskelutöitä on ollut suhteellisen vähän eikä tämä kevät ole tuntunut kovinkaan raskaalta, vaikka tammikuussa lukujärjestys siltä näyttikin. Päälimmäisenä mielessä on soittajaisbiisien harjoittelu sekä tietenkin meidän ensimmäinen OPISKELIJAVAPPU! Keskiviikkona alkavat jo karkelot, joten pirskeiden puutteesta ei vapun juhliminen jää ainakaan kiinni. Toivotaan hyviä ilmoja ja ihania muistoja tulevalta vapulta! 

Huomenna teemme Lauran kanssa meidän pienryhmäohjaussuunnitelman valmiiksi ja samalla laitamme simat valmistumaan ensi viikkoa varten. Munkkejakin on tarkoitus paistella kenties tässä loppuviikkosta :) 

Tässä satunnaisia opiskelukuvia viime viikoilta:

Toverit keskittyneinä multimedia oppimisprojektina -kurssilla!
Ryhmätyön tekemistä monikulttuurisuuskasvatuksessa.
Lähteiden etsiskelyä ryhmätyöhön.












Päivän kohokohta eli syöminen! (Emme koskaan ehdi ottaa täydestä lautasesta kuvia...)

Sohvalla rentoutumista ennen tunnin alkua.

Meidän päässä on niin nättiä :)
Pienryhmäohjausta.


PS. Olisi mukava kuulla kuinka VAKAVA -kokeeseen lukijoilla sujuu? :)

Hurjasti vielä tsemppiä kaikille! Postaillaan seuraavaksi vappuisissa tunnelmissa :)

Jonna

4 kommenttia:

  1. Täällä yksi ahkera (?) VAKAVAN lukija, jota vähän jo stressaa parin viikon päästä koittava koe... Olen vasta viime päivinä sisäistänyt ajatuksen, että tämä on ylivoimaisesti tärkein koe mikä minulla on elämäni aikana ollut, sillä se saattaa määrittää elämästäni seuraavat +5 vuotta. Ei paineita.. :D Olen lukemassa aineistoa nyt neljättä kertaa läpi, ja olen tehnyt alleviivauksia ja muistiinpanoja jokaisesta artikkelista. Nyt on ulkoapänttäämisen aika, eka artikkeli sujuu jo aika hyvin (ja sen koen myös ehkä vaikeimmaksi noista). En ole lukenut läheskään joka päivä, olen käynyt töissä ja muutenkin laiskotellut ehkä liikaa, mutta ei tämä mun tilanne varmaan hirveen huono silti oo. Olen vaan kauhean epävarma kun en tiedä osaanko läheskään tarpeeksi hyvin... Paineet on kovat, koska haluan ihan tosissani luokanopeksi, ja teidän blogi on vaan vahvistanut sitä tunnetta. Ääh, ehkä jatkan tästä kirjan pariin :D -->

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvin sujuu, kirja alkoi maistua todella puulta tuossa viikko sitten ja muutaman päivän olen nyt pitänytkin taukoa ja käynyt eräissä toisissa pääsykokeissakin tässä välillä. Tämä pieni tauko auttoi ja nyt uuden motivaation avulla jaksaakin vielä puristaa tämän hieman yli viikon ennen koetta :))

    VastaaPoista
  3. Täällä on pientä epävarmuutta siitä, että onko oma osaaminen tarpeeksi hyvää ja riittävää. Luettu on, mutta kokopäivätyön vuoksi joka päivä ei riitä paukkuja opiskeluun. Nyt menossa "hionta" eli pikkuasioiden ja yksityiskohtien läpikäynti ja muistaminen. Aikaa ei ole enää paljoa ja sekös jännittää. Bloginne on saanut minutkin entistä enemmän vakuuttuneemmaksi ja myös motivoituneemmaksi: haluan todella onnistua ja päästä sisään!

    VastaaPoista
  4. Viimeisiä tsemppirutistuksia kaikille! Kohta se on ohi - itse ainakin vuosi sitten olin niin onnellinen, kun monen viikon uurastuksen sai päästökseen. Liika stressaaminen kannattaa loppuajasta unohtaa, koska leppoisammalla mielellä ajatuskin kulkee paremmin!

    P. S. Saattaa olla, että törmätään, jos olette Ouluun tulossa VAKAVAa tekemään;)

    VastaaPoista