torstai 4. huhtikuuta 2013

Me tulevat pienryhmäohjaajat!

Meillä oli tänään ensimmäinen pienryhmäohjaajakoulutus. Koulutus oli niin sanotusti yliopiston yleisistä asioista, kuten kirjaston palveluiden käytöstä, OYY:stä, tieto -ja viestintätekniikan sovelluksista sekä muista jutuista mihin meidän ohjaajien pitää sitten syksyllä uudet opiskelijat tutustuttaa. Neljä tuntia vierähti nopeasti ilmaisen kahvin/teen ja pullan saattelemana ja innolla jäämme odottamaan koulutuskohtaisia koulutuksia, jotka alkavat tuossa parin viikon päästä :) Koulutus antoi paljon asioita mietittäväksi ja sisäistettäväksi, mutta kyllä me ollaan Lauran kanssa tästä hommasta niin mielissään! Ei malttaisi millään odottaa syksyyn, että pääsisi tositoimiin ja näkemään ketä uudet opiskelijat ovat!

Muuten tämä pääsiäisloman jälkeinen viikko on vierähtänyt  keramiikan ja rakentelun luomusten esittelyn, amazing seikkailun, monikulttuurisuuskasvatuksen luentojen ja opettavaisen videon käsikirjoituksen parissa. Multimedia oppimisympäristönä -kurssilla meidän on siis tarkoitus kuvata iPadilla jonkun sortin video, jonka tarkoituksena on opettaa meille tietotekniikan eri sovelluksien käyttöä. Samalla olemme osallistuneet kurssilla tutkimukseen, jonka avulla pyrimme karttoittamaan kurssilla opittujen sovelluksien käyttöä koulumaailmassa. Me teemme valistavan sekä viihdyttävän videon koulunsa aloittavien oppilaiden vanhemmille siitä, mitä heidän pienokaisensa tulisi osata ennen koulun alkua. Videoon sisältyy tietenkin muun muassa perunan kuoriminen, hyvät käytöstavat sekä kengännauhojen sitominen :)

Kuvakäsikirjoituksen kohtaus. Kyseessä tietenkin lentävä peruna!

Meillä on ensi viikolla ainejärjestömme synttäriSitsit ja tällä kertaa lupaamme kuvamateriaalia tulevista juhlista! Aiomme Lauran kanssa käydä maanantaina shoppailemassa itsellemme hieman syntymäpäiväkrääsää Oulun keskustasta, jotta olemme sitten sitseillä puvustusta myöten mukana :)

Tällaista siis tähän viikkoon!

Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti