tiistai 14. tammikuuta 2014

Luistelemaan (kohti kevättä)!

Lomat on lusittu ja opinnot jatkuvat taas hyvää vauhtia eteenpäin! Tämä viikko on vielä jäljellä ja sitten päästäänkin kokemaan uusi ja jännittävä toinen harjoittelu, iik! Harjoittelu kestää siis kuusi (6) viikkoa ja loppuu näin ollen helmikuun viimeinen arkipäivä, jonka jälkeen meillä alkaa talviloma. 

Loman jälkeen meillä on muun muassa musiikin viimeinen kurssi, puheviestintää, ilmaisu- ja draamakasvatusta, telinevoimistelua, kieli ja kirjoittaminen -kurssi, matematiikan didaktiikka II -kurssi sekä liikunnan viimeinen ja kokoava kurssi nimeltään KENOTA. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme käymään myös muutamia valinnaisia kursseja (elämänkatsomustieto ja sirkustelu) sekä muutamia kolmannen vuoden kursseja. Kutakuinkin keväästä tulee siis edellä mainitun näköinen! Kiirettä piisaa varmasti, mutta eiköhän me siitä selvitä :) Palataan näihin sitten harjoittelun jälkeen.

Meillä oli loman jälkeen kahden ensimmäisen opiskeluviikon aikana luistelua kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin perustekniikoita ja toinen kerta käsitteli pelaamista; ringetteä ja kaukalopalloa. Pystyssä pysyttiin ja perusjutut luistelusta ovat nyt hallussa! Halutessaan voimme vielä osallistua muodostelmaluistelua ja luistelujumppaa käsittelevälle kerralle ensi viikolla :) 

Ylihuomenna pääsemmekin sitten pärskimään uimahalliin ja todistamaan itsemme uimataitoisiksi. Muuten nämä kaksi ensimmäistä opiskeluviikkoa ovat sisältäneet muutamia luentoja ja esi- ja alkuopetuksen tenttiin lukemista. Tentti meillä on perjantaina. Huomenna käymme harjoittelukoululla infotilaisuudessa, ja saamme selville millä luokka-asteella teemme harjoittelun ja mitä aineita saamme opetettaviksi. Jännitys on käsinkosketeltavaa :)


Raikasta tammikuuta kaikille, palataan!

Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti