keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Metsäretkellä!

Maanantai. Vesisadetta ja auringonpaistetta. Kokoonnuimme KTK:n naulakoilla ja matkasimme inspiraatioretkelle metsään! Metsäretki oli osa kieli ja kirjoittaminen -kurssia. Tarkoituksena oli hakea eväitä ja inspiraatiota metsästä kirjoitelmaa varten. Retken jälkeen pääsimme kirjoittamaan lyhyen tarinan. Oli hauska huomata kuinka erilaisia tarinoita saimme aikaan samasta ympäristöstä :) Hauska idea, jonka voisi ehdottomasti toteuttaa myös oppilaiden kanssa!
















Siinäpä oikeastaan tämän viikon kohokohta... Opintoja on ollut tällä viikolla parisen tuntia ja tänään meillä alkoikin sitten pääsiäisloma. Loman jälkeen on enää muutama hassu tunti opintoja jäljellä, joiden jälkeen toinen vuosi onkin purkissa. Hurjaa miten tämä aika hurahtaakin niin nopeasti! Ahkerasti olemme tehneet jo kouluhommatkin pois alta, joten ei muuta kuin lomasta nauttimaan :)

Pääsiäisen jälkeen pärähtääkin vappuvillitykset käyntiin ja ohjelmaa löytyy jokaiselle päivälle, jos vain itse jaksaa/haluaa vappupirskeisiin osallistua. Katsotaan mihin kaikkeen me tänä vuonna osallistumme. Simat laitetaan perinteiseen tapaan porisemaan ensi viikon maanantaina :) 

Hassua kuinka kaksi vuotta kului näin nopeasti. Kaikki monialaiset opinnot ovat nyt suoritettu ja seuraavaksi meidän pitäisi alkaa pohtimaan kandin tekemistä, hui!

Palaillaan seuraavan kerran vappuhuuman merkeissä! Kovasti tsemppiä vielä pääsykokeisiin valmistautuville :) 

Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti