torstai 21. helmikuuta 2013

Talavipäiviä ootellessa!

Huomenaamulla kello 6.00 starttaa Oulusta kaksi bussia kohti Rauman Talvipäiviä. Reippaat kahdeksan tuntia linja-autossa istumista siis edessä, mutta onneksi välissä on muutama pysähdys parissa baarinpoikasessa ja matkaseurakin varmasti kelpaa!

Pyjamabileet täällä Jonnan luona menossa ja odotukset huipussaan! Innostus viriää pikkuhiljaa mahanpohjassa. Viiden tunnin hiihtokerran jälkeen sauna ja uunipellillinen ruokaa teki kyllä niin hyvää, että jaksetaan aloittaa vielä odottavat pakkaaminen ja matkajuomien sekoittelu. Eiköhän me nekin saada kohta aikaiseksi!

Mutta me palailemme railakkaan ja toivottavasti ikimuistoisen viikonlopun jälkeen tänne blogin pariin. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :)

-Laura ja Jonna

6 kommenttia:

  1. Moikka! Kysyisin sellaista asiaa, että yhteishaussa haettaessa niin tarviiko avoimessa suoritetuista kursseista lähettää todistusta jonnekin, vai luetaanko ne ns. automaattisesti hyväksi mikäli kouluun pääsee sisälle? Muistelisin vain, että toinen teistäkin käynyt avoimessa appron ennen okl:n pääsyä ja siksi kysyin... Kiitos jo etukäteen! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu missä Yliopistossa olet suorittanut opintoja. Itse suoritin perusopinnot Oulun yliopistossa, joten minun ei tarvinnut viedä yliopistolle mitään todistusta, koska opintopisteet näkyivät automaattisesti suorituksissani koulun alkaessa.

      Jos opintoja on suoritettu jossakin muualla, niin muistaakseni todistus pitää sitten olla ja se käydään näyttämässä opinto-ohjaajalle opintojen alkaessa syksyllä :)

      Mutta ennen kuin tieto sisäänpääsystä on tullut, ei tarvitse tästä asiasta huolehtia :)

      Poista
  2. Anteeksi vielä, mutta toinen kysymys liittyen samaan aiheeseen :D Täytyykö yhteishaussa haettaessa odottaa, että merkinnät suoritetuista kursseista ovat jo tulleet, vai voiko hakea ennenkuin nämä merkinnät virallsesti näkyvät missään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit laittaa yhteishaun menemään, itsekin mietin tuota viime keväänä! Ne jotka hakevat esimerkiksi avoimen väylän kautta opiskelemaan, joutuvat odottamaan merkintöjä, mutta ne jotka hyötyvät opinnoista vasta koulun alkaessa voivat hakea yhteishaussa, vaikka kaikki merkinnät eivät missään virallisesti näkyisivätkään :)

      Poista
    2. Kiitos sulle jälleen kovasti! :) Ja kiitos molemmille tästä blogista, tästä on ollut niin suori hyöty mulle ja tämä toimii itselleni myös hyvänä motivaattorina tässä pääsykoeruljanssissa :) Mukavaa kevättä! :))

      Poista