torstai 7. helmikuuta 2013

Bollywood

Meillä oli eilen huisinhauskat bollywoodBileet! Porukka oli pukeutunut teeman mukaisesti ja baari oli koristeltu bollywood-henkiseen tunnelmaan. Ruokaakin oli tarjolla yllin kyllin ja hauskat Aladdin ja Jasmin drinkit hilpeyttivät monen bollywoodilaisen iltaa. Bileiden aluksi kiitimme itku silmässä ihania tuutoreitamme kuluneesta vuodesta ja mahtavasta opastuksesta. Annoimme heille meistä pienen muiston, jonka jälkeen tuutorit pääsivät kokeilemaan notkeuttaan limbokisassa. Kymmenen jälkeen teemabileistä tuli kaikille avoin tapahtuma.










Tanssilattiaa tuli kyllä kulutettua taas niin paljon, että minulta ja Lauralta lensi kengätkin loppuillasta baarin nurkkaan. Väsyneinä lähdimme kotiin jo puolilta öin (bileethän alkoivat siis jo 19.30) ja aamulla menimme reippaina musiikin Ääni ja laulu -tunnille.

Muuten tämä viikko on vain hurahtanut vauhdilla eteenpäin! Huomenna se onkin jo perjantai ja meillä sattuu olemaan vapaapäivä :) Eilisellä keramiikan kolmannella kerralla aloimme väsäämään savesta astiaa/ruukkua/saavia, kukin mitäkin luonnostensa pohjalta. Tässäpä siis muutama kuva aikaansaannoksistamme.

-Jonna-

2 kommenttia:

  1. Kiitos teille tästä blogista, on super mielenkiintoista lukea tätä! :) Itsekin luokanopettajaksi haluan kovasti ja viime keväänä jäikin vain pisteen päähän pääsy Oulun laaja-alaiseen luokanopettaja koulutukseen. Välivuoden olen viettänyt avoimessa yliopistossa kasvatustieteen perusopintojen parissa ja nyt kevätlukukauden olen ala-asteella kouluavustajana, ja työ onkin vain varmistanut tunnetta siitä, että haluan opettajaksi. Innolla odotan jo tämän kevään luku-urakkaa, ja toivotaan että ensi syksynä mullekin yliopiston ovet aukenisivat, ja nimenomaan Ouluun, muualle en aio edes hakea :)

    taran-taratara.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Me kyllä suosittelemme Oulua täydestä sydämestä :) Onnea sinulle tulevaan hakuprosessiin, peukut pystyyn ja toivottavasti nähdään ensi syksynä! :)

    VastaaPoista