maanantai 25. helmikuuta 2013

Talvipäivät Raumalla 2013!

Mieletön viikonloppu takana; reissu tosiaan oli ikimuistoinen! Aamulla starttasimme Oulusta kello 6.00 kohti Raumaa. Ylivieskan ABC:lla ensimmäisen pysähdyksen yhteydessä bussimme hajosi, eikä lähtenyt enää käyntiin. Viidentoista minuutin pysähdys muuttuikin kahden tunnin pysähdykseksi... Matka jatkui uudella bussilla ja perillä olimme kahdentoista tunnin matkan jälkeen noin kuuden aikaan. 

Reippaat(väsyneet) matkaajat klo 6.00!
Bussimatka kului ratkiriemukkaasti laulaen ja leikkien, tulomatka tosiaan olikin hieman hiljaisempi ja uni maittoi melkeinpä jokaiselle matkustajalle. Lähdimme Raumalta ajamaan kotia kohti 11.00 ja Oulussa olimme noin 19.30. Lyhykäisyydessään viikonloppuun kuului mahtavia hetkiä, uusia tuttavuuksia, railakasta bilettämistä ja hyviä esiintyjiä, kolme päivää haalareissa oleskelua, talviriehailua jalkapallon ja silitysrautacurlingin siivittämänä sekä mainioita laulu- ja soittotuokioita muiden opiskelijoiden kanssa. 

Nyt ei muuta kuin seuraavia Talvipäiviä innolla odottamaan! Ensi vuonna ne järjestetään Joensuussa, joten bussimatkat ei ainakaan meillä oululaisilla paljoakaan lyhene ;)

Kuvat puhukoot puolestaan:


Avajaisfiilistelyä!

Iloinen Talvipäiväläinen

Meidän ylpeys, Pahin Olo :)

Pelitaktiikan hiominen ennen Oulu-Kajaani peliä...

Reipas fani kannustamassa Oulun joukkuetta!

Hyvin menee, voitto Kaajanista 3-0!

-Jonna-

Ps. Pieni tauko tulee kirjoitteluun, koska olemme molemmat ulkomailla tämän ja ensi viikon. Palaillaan siis talviloman jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti