tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tsemppirutistukset!

Tänään siis julkaistiin VAKAVA-aineisto vuodelle 2013. Lukaisimme aineiston Jonnan kanssa yliopistolla läpi ja mielenkiintoiselta vaikutti! Pitää koittaa löytää itselle aikaa, että ehtii tarkemminkin tutustua aineistoon.

Mutta pointtina tässä postauksessa on, TSEMPPIÄ JA LUKUINTOA kaikille aineiston kimppuun käyneille! Ja koska rakastan netistä löytyviä turhia kuvia, tässä yksi sellainen:

Että vaikka tuntuisi toivottomalta ja lukeminen loputtomalta suolta, tiedät, että kaikki on mahdollista!
(Jos kerran mekin ollaan kouluun päästy;))
 -Laura&Jonna

2 kommenttia:

  1. Hei, miten luitte viime vuonna vakavaan? Opiskelen koulunkäynninavustajaksi, joten opintojen ohella pitäisi jaksaa vielä lukea. Montako kertaa kirja kannattaisi lukea läpi? Mietin, että artikkelin päivässä varmaan saisin luettua, mutta onko se liian vähän?

    VastaaPoista
  2. http://oppimassaopettammaan.blogspot.fi/2013/02/paasykokeet-kevaalla-2012.html

    Tuossa linkkinä Jonnan tekemä postaus, jossa kerrotaan VAKAVAan lukemisesta. Jokainen hakija on yksilö - toisilla nippelitiedon nappulatrivia jää päähän helpommin kuin toisilla. Muistiinpanot, alleviivaukset, post it -laput, miellekartat... Käytä keinoja, jotka olet itsellesi hyväksi havainnut tai testaile parasta keinoa lukiessasi.

    Kuulin tässä juuri eräältä opiskelijakaverilta, että hän oli lukenut noin kymmenisen päivää ennen VAKAVA-koetta. Itse taas aloitin lähes heti aineiston tultua julki, koska en jaksa yhtenä päivänä hirveän kauan putkeen päntätä.

    -Laura

    VastaaPoista