torstai 31. tammikuuta 2013

Haalarikastajaiset!

Täällä Oulussa oli eilen järjetön lumimyrsky! Pihalla kävellessä tuntui, että lähtee tuulen mukana lentoon, mutta sehän ei tietenkään menoa haitannut. Uudet haalarit sai siis vetäistä ensimmäistä kertaa jalkaan oikein luvan kanssa, sillä edessä oli haalarikastajaiset. Haalaraiden päälle pukeminen tuntui loppujen lopuksi hyvinkin työläältä, mutta pienen harjoittelun jälkeen ja konkareiden neuvojen avulla haalaraiden pukeminen alkoi sujua illan mittaan hieman paremmin. Onhan meillä onneksi seuraavat viisi vuotta aikaa harjoitella haalareiden pukemista päällemme ;)

Kohti myrskyä!
Meininkejä aloittelimme ystävän luona! Etkoilla nautimme hyvistä herkuista, pelasimme Rock Bandia sekä Aliasta ja juttelimme kaikesta mitä mieleen juolahtikaan. Kymmenen aikaan suuntasimme kohti Oulun keskustaa, määränpäänä 45 Special. Baarissa tanssilattia oli kovassa käytössä ja ilta vierähtikin railakkaasti bailaten muiden luokanopettajien kanssa. Ja olihan meillä mukavaa! Nyt vain innolla odotellaan ensi viikon tuutoreille järjestettyjä kiittibileitä, joissa teemana on bollywood :)
Kovat Aliasmittelöt menossa!
-Jonna-

2 kommenttia:

  1. Moikka :) löysin tän teidän blogin Abitreenien sivuilta, kiitos jakamisesta! Itse hain viime vuonna luokanopettajaksi viime keväänä ensimmäistä kertaa ja pääsin Joensuuhun sov.kokeisiin. Jäi ihan pienestä kiinni ja nyt olis tarkotus päästä sisään, ettei taas tule itkettyä montaa päivää.. Teidän bloginne on mahtava ja sain taas lisäpotkua tulevaan pääsykoeurakkaan, kiitos ja tsemppiä teille opiskeluihin! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääset sisään, kun halu on noin kova! Paljon tsemppiä luku-urakkaan:)Ja kiitos kannustuksesta!

    Laura

    VastaaPoista