torstai 17. tammikuuta 2013

Viimeistä viedään

Niin haikeaa kuin se onkin, huomenna on viimeinen harjoittelupäivä :( Aika on mennyt niin nopeasti ja paljon uusia asioita on opittu tälläkin viikolla. Huomenna meillä on vielä viimeiset kaksi tuntia  sekä aikaisemmin mainitsemani UNICEF-kävely jäljellä. Tämä opetusharjoittelu on ollut äärimmäisen tärkeä ja hyödyllinen varmasti jokaiselle meistä, jotka ovat olleet sitä suorittamassa. Ensi viikolla pitää sitten palata arkeen ja alkaa kirjoittaa harjoitteluun kuuluvaa raporttia. Onneksi meillä on pehmeä lasku koulunpenkille eikä ensi viikon lukujärjestyksestä löydy kuin muutama tekstiilityön luento ja yksi keramiikan harjoituskerta.

Vielä kuitenkin muutama sananen harjoittelusta. Pidimme eilen opetustuokiomme, Laura äidinkielessä ja minä liikunnassa. Kovan pakkasen vuoksi emme ikävä kyllä päässeetkään jäälle, mutta onneksi lumikuningatarhippa onnistui mainiosti sisätiloissakin. Opetustuokiomme menivät pienestä jännityksestä huolimatta hyvin ja saimme niistä mukavaa sekä kehittävää palautetta tuokioita seuranneilta opettajilta. Tänään pidimme vielä tuokion liikenneturvallisuudesta, jossa vertailimme muun muassa Afrikan, Intian ja talvisen Suomen liikennettä. Lopuksi lisäsimme yhdessä oppilaiden kanssa Lauran taululle taiteilemalle pyöräilijälle kypärän sekä heijastimia sekä pyöräilijän pyörään lampun sekä heijastimet. 



Meillä on tosiaan koulussa luvassa ainakin keramiikkaa, rakentelua, teline -ja välinevoimistelua, hiihtoa, ulkopalloilua sekä tekstiilitöitä, jossa keskitymme muun muassa ompelukoneen käyttöön sekä vaatetusteknologiaan. Aloitamme myös ääni ja laulu -kurssin ja jatkamme piano -ja kitaratunteja aina huhtikuun loppuun asti. Keväällä alkaa myös muutama kurssi, joiden sisällöstä osaamme kertoa vasta kurssien pyörähdettyä käyntiin :) Muista tapahtumista sen verran, että meillä on tässä tammikuun aikana tulossa ainakin haalarikastajaiset ja helmikuussa päästään nauttimaan kiittibileistä sekä Raumalla järjestettävistä Talvipäivistä!

Näistä siis lisäinfoa ja kuvamateriaalia tulevissa blogikirjoituksissa!

Jonna

3 kommenttia:

  1. Jee, mahtavaa! Löysin blogin jota olin etsiskellytkin :) On alkanut kovasti kiinnostaa luokanopettajan ammatti tässä lukion aikana ja tää blogi kyllä vaan lisää kiinnostusta. Olen ajatellut hakea juurikin Ouluun tässä keväällä, joten mukavaa lukea näin tuoretta tekstiä koulutuksesta ja koulusta :) Jään varmasti seuraamaan ja mut varmaan tulee näkemään täällä kommenttiosastolla vielä useamman kerran :D Mukava blogi!

    -Sara

    VastaaPoista
  2. Ihana, että löysit meidän blogin! Itsekin olisimme kaipailleet jonkinlaista tarttumapintaa opiskeluun ennen koulutukseen hakemista. Toivottavasti meidän blogista on sinulle hyötyä :)

    P.S. Hurraata huuan Oulun puolesta!

    VastaaPoista
  3. Eih! Juuri kun ajattelin, että mitenkäs se lumikuningatarhippa meni... Noh, tätähän se on, että koskaan ei voi 100% suunnitella mitään, vaan improilun taito nousee suureen arvoon about joka päivä. Oulun sankareilla sitten viimeistä viedään. Onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista